growing children through music!
BLOG
  •  Welke muzieknoten zijn er?
  • Hoe kan ik muzieknoten leren lezen? 
  • Waar kan mijn kind muziekles volgen in Antwerpen?
  • ​Vanaf welke leeftijd kan mijn kind muziekles volgen?
Welke muzieknoten zijn er?
Er zijn zeven muzieknoten: do, re, mi, fa, sol, la en si. Ze staan natuurlijk niet graag netjes op een rij: het liefst van al maken ze samen met jou liedjes. Met deze zeven muzieknoten kun je namelijk alle liedjes ter wereld maken, en er zelf ongelofelijk veel verzinnen. Wil je deze muzieknoten leren? Dan ben je welkom bij House of Music! Met de succesvolle methode ‘Children are Composers’ van Hanne Deneire leer je op een speelse en creatieve manier alle noten, en je leert vanaf de eerste les zelf musiceren. Met behulp van spelletjes, leuke popjes en creatieve oefeningen zal je ongetwijfeld met veel plezier musiceren, en uitkijken naar iedere les! We bieden zowel een online programma aan, als muzieklessen begeleid door onze Meestermusici te Antwerpen, Lier, Leuven en Vorselaar. Klik door op de links hieronder om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden!
Hoe kan ik muzieknoten leren lezen? 

Muzieknoten leren lezen is makkelijker dan je denkt! Met de succesvolle methode ‘Children are Composers’ van Hanne Deneire leer je op een speelse en creatieve manier alle noten, en je leert er meteen ook zelf musiceren. Iedereen kan deze methode ook leren! We volgen met ieder kind een unieke aanpak, zodat jouw kind exact de ondersteuning en uitdaging krijgt die het nodig heeft. We maken gebruik van spelletjes, leerrijke liedjes en creatieve oefeningen, zodat jouw kind met plezier zal uitkijken om te musiceren. Er zijn verschillende mogelijkheden om via House of Music muzieknoten te leren lezen: we hebben een online programma, maar je kan dit ook doen onder begeleiding van één van onze Meestermusici te Antwerpen, Lier, Vorselaar en Leuven. Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Klik dan door op de links hieronder!.


Waar kan mijn kind muziekles volgen in Antwerpen?

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom om muziekles te volgen bij House of Music, in Antwerpen! Onze muzieklessen beginnen al voor de allerkleinsten: we hebben het programma ‘babymuziek’, waarbij je baby reeds kennis kan maken met de wondere wereld van muziek. Oudere kinderen bieden we Children are Composers aan, een succesvolle methode ontwikkeld door Hanne Deneire. Dit is wereldwijd de énige methode die wetenschappelijk onderbouwd muziektheorie onderwijst aan jonge kinderen. En dit gebeurt dan ook nog eens op een speelse, creatieve wijze, waardoor je kind met veel plezier zal uitkijken om weer te kunnen musiceren. Dit is ook de enige muziekmethode ter wereld waar je kind van zo jong al op een wetenschappelijk onderbouwde wijze muziekles kan krijgen! Onze methode wordt niet enkel in Antwerpen gegeven: ook in Lier, Vorselaar en Leuven staan onze Meestermusici voor jullie klaar. Is dat niet in de buurt? Geen nood, we hebben ook een online programma! Volg de links hieronder voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Vanaf welke leeftijd kan mijn kind muziekles volgen?

Als je je afvraagt of je kind te jong is om muziekles te volgen, is het antwoord bij House of Music zeer simpel: een kind is nooit ‘te jong’ of ‘te oud’ om de wondere wereld van de muziek te ontdekken! Iedereen is hier welkom om samen te musiceren. Voor de allerjongsten hebben we de optie ‘Babymuziek’. Je kan niet jong genoeg beginnen met de muzikale ontwikkeling van je kind! Ook later kan je altijd aansluiten bij de methode ‘Children are Composers’. Deze succesvolle methode is de enige methodiek ter wereld die op wetenschappelijk onderbouwde wijze muziek aanleert aan jonge kinderen. Ook op oudere leeftijd kan je echter nog muziek leren: je bent nooit te oud om te musiceren! Onze Meestermusici begeleiden je kind met een traject op maat, zodat het met veel plezier zal uitkijken om te musiceren. Wil je bekijken wat de verschillende opties zijn? Volg dan de links hieronder voor meer informatie!
Become a member of Children are Composers!
You get acces to the most JOYFUL MUSIC PROGRAMME for children 3 to 8 years old.
No feeling of guild anymore when your child is sitting in front of the Ipad or Computer because this is EDUCATIVE SCREEN TIME
where they ACTIVELY play and discover through MUSICAL GAMES.
Have a Sneak Peek into our online music program...
We are on a MISSION to GROW children all over the world with "Children Are Composers". 
Worldwide we contribute on a daily basis with our online Family program, program for schools & training MasterMusicians! 
"Music is… a higher revelation than all wisdom & philosophy" Ludwig van Beethoven
© Children Are Composers All rights reserved. 
Powered By ClickFunnels.com